Fasadevask

Burde du vasket huset, men det er et ork å sette i gang, eller du liker ikke å stå i stige? Eller er du usikker på valg av kjemi og hvordan det skal gjøres? 

La oss hjelpe deg!

Vi renser alle typer fasader og alle typer hus på en skånsom og miljøvennlig måte.

Vi vasker ikke trehus med høytrykk, men med en teknologi som heter RENTVANN. Her blir hele huset børstet med renset varmtvann, uten unødig bruk av kjemi. Dette gjøres med stenger fra bakken, så vi slipper å bruke lift.

JOTUN anbefaler i sin FDV-dokumentasjon at malte hus bør vaskes hvert år for å ta vare på glans og holdbarhet. RENTVANN er vesentlig mer skånsom mot malingen en høytrykk, og regelmessig vask vil derfor utsette behovet for å male.

Mur- og teglsteinhus vaskes med varmtvann og høytrykk. Vi har høtrykk-lanser som gjør at vi kan vaske eneboliger fra bakken og derfor unngå bruke lift der det er lønnsomt.

Vi høytrykkvasker også terrasser, mur og stein med varmtvann. Les mer her…

Hvordan vi utfører jobben

  • Vi benytter forskjellige teknologier, avhengig av type fasade. Vi vasker både med kaldt og varmt vann, og med Rentvann og høytrykk. Les mer om våre teknologier her…

Hvorfor vaske regelmessig

Ta vare på verdier

  • Sopp og forurensing vil over tid ødelegge de flatene de får være og gro på. Det å investere i å holde bygningsmasse rent, vil også ivareta husets verdi.

Rimeligere pr. gang

  • Hvis man regelmessig vasker fasaden vil det gå raskere å vaske den, og derfor bli rimeligere pr. gang.